Zien: komen deze klassieke Nationaal Songfestival beelden binnenkort terug?

Zien: komen deze klassieke Nationaal Songfestival beelden binnenkort terug?

Zien: komen deze klassieke <em>Nationaal Songfestival</em> beelden binnenkort terug? Door de recente kritiek op de Nederlandse inzending voor het Songfestival van 2023 lijkt het er steeds meer op dat volgend jaar al het Nationaal Songfestival terugkeert om de inzending voor het Songfestival te bepalen. TerugbrengenEric van Stade, Algemeen directeur en lid van de songfestivalselectiecommisie laat dat maandag vallen bij het ANP. Ieder jaar denkt de AVROTROS er over na om het festival terug te brengen. Of onderstaande iconische beelden dan ook terugkomen is nog maar de vraag, maar het blijft even genieten. Bekijk dit iconische fragment Bekijk hierboven ook de meest recente blamage van Mia en Dion op het podium in AFAS Live. Bekijk ook Video: Mia Nicolai en Dion Cooper opnieuw onzeker en wankel tijdens live-optreden Bekijk deze video » Albert Verlinde schaamt zich voor Songfestival-duo Mia & Dion: ‘Ik vind het heel erg’ Bekijk deze video » Songfestivalblamage Mia Nicolai & Dion Cooper roept herinneringen op aan Double Date (video) Bekijk deze video »
Songfestival :
Maandag 17 april 2023 om 15:45

Door de recente kritiek op de Nederlandse inzending voor het Songfestival van 2023 lijkt het er steeds meer op dat volgend jaar al het Nationaal Songfestival terugkeert om de inzending voor het Songfestival te bepalen.

Terugbrengen
Eric van Stade, Algemeen directeur en lid van de songfestivalselectiecommisie laat dat maandag vallen bij het ANP. Ieder jaar denkt de AVROTROS er over na om het festival terug te brengen. Of onderstaande iconische beelden dan ook terugkomen is nog maar de vraag, maar het blijft even genieten.

Bekijk hierboven ook de meest recente blamage van Mia en Dion op het podium in AFAS Live.

Actuele video's

Meer actuele video's