ZIEN: huis Fajah Lourens te koop voor 3,6 miljoen euro (video)

ZIEN: huis Fajah Lourens te koop voor 3,6 miljoen euro (video)

Woensdag 19 april 2023 om 11:15

Fajah Lourens heeft haar huis te koop gezet en als één ding duidelijk is, is dat Bart Ettekoven het niet gaat kopen: 'Je kunt hier een graftombe bouwen en hier heb je de uitvaartzaal waar je dan de kist op kan zetten', vertelt hij bij Shownieuws. Heel gezellig ziet het er inderdaad allemaal niet uit maar wellicht dat het huis helemaal leeggehaald is voor de foto's op Funda. Of Fajah is gewoon van less is more.

Beelden van het enorme huis, dat 3,6 miljoen euro moet gaan opbrengen en op een perceel van drie hectare nabij Amsterdam staat, zie je hieronder:

ZIEN: huis <em>Fajah Lourens</em> te koop voor 3,6 miljoen euro (video) Fajah Lourens heeft haar huis te koop gezet en als één ding duidelijk is, is dat Bart Ettekoven het niet gaat kopen: 'Je kunt hier een graftombe bouwen en hier heb je de uitvaartzaal waar je dan de kist op kan zetten', vertelt hij bij Shownieuws. Heel gezellig ziet het er inderdaad allemaal niet uit maar wellicht dat het huis helemaal leeggehaald is voor de foto's op Funda. Of Fajah is gewoon van less is more. Beelden van het enorme huis, dat 3,6 miljoen euro moet gaan opbrengen en op een perceel van drie hectare nabij Amsterdam staat, zie je hieronder: Bekijk ook Yvonne Coldeweijer nieuwe woordvoerder Gordon? 'Het is inderdaad uit en hij zit er doorheen' Bekijk deze video » ZIEN: sexy Yolanthe gaat los op Coachella-festival (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's