Schattig! Opa Jeroen heeft zijn eerste kusjes al gekregen in Lang Leve de Liefde (video)

Schattig! Opa Jeroen heeft zijn eerste kusjes al gekregen in Lang Leve de Liefde (video)

Woensdag 19 april 2023 om 12:43

De door zijn kleindochter Els opgegeven opa Jeroen heeft al snel de eerste kusjes gekregen van zijn date in Lang Leve de Liefde. Wat een schattig stel!

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Schattig! Opa Jeroen heeft zijn eerste kusjes al gekregen in <em>Lang Leve de Liefde</em> (video) De door zijn kleindochter Els opgegeven opa Jeroen heeft al snel de eerste kusjes gekregen van zijn date in Lang Leve de Liefde. Wat een schattig stel! Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Mylan heeft nog nooit nuchter gezoend (video) Bekijk deze video » Danique en Ian in Lang Leve de Liefde over Amsterdammers: "Verschrikkelijk volk" Bekijk deze video » Rolschaatsende Simone zoekt ontwikkelde man in Lang Leve de Liefde voor een goed seksleven Bekijk deze video »

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's