Opa Jeroen in Lang Leve de Liefde: 'Als mijn date er niet mooi uitziet krijgt ze tóch een compliment'

Opa Jeroen in Lang Leve de Liefde: 'Als mijn date er niet mooi uitziet krijgt ze tóch een compliment'

Dinsdag 18 april 2023 om 12:01

Els heeft haar opa Jeroen opgegeven voor Lang Leve de Liefde en begeleidt hem zelfs naar het huis. Wat gaat hij zeggen als zijn date zo binnenkomt? 'Je moet haar eerst een compliment geven, en dan een cadeautje.'

Mooie woorden
En als ze er níet mooi uitziet, wat zegt hij dan? Krijgt ze dan alsnog een compliment? 'Dan zeg ik het tóch.' Mooi gesproken Jeroen!

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Opa Jeroen in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Als mijn date er niet mooi uitziet krijgt ze tóch een compliment' Els heeft haar opa Jeroen opgegeven voor Lang Leve de Liefde en begeleidt hem zelfs naar het huis. Wat gaat hij zeggen als zijn date zo binnenkomt? 'Je moet haar eerst een compliment geven, en dan een cadeautje.' Mooie woordenEn als ze er níet mooi uitziet, wat zegt hij dan? Krijgt ze dan alsnog een compliment? 'Dan zeg ik het tóch.' Mooi gesproken Jeroen! Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Mohammad in Lang Leve de Liefde: 'Niemand is aardiger dan ik en ik wil geen advies van anderen' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Mylan heeft nog nooit nuchter gezoend (video) Bekijk deze video » 'Maxime, heb je wel je diarree-pillen bij je? Dat niet de hele auto vol zit straks' (Chateau Meiland) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Twee of drie keer seks per week vind ik te weinig' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's