Opa Jeroen belt emotioneel en blij zijn kleindochter op: 'Dit mag van mij wel vier dagen duren' (video)

Opa Jeroen belt emotioneel en blij zijn kleindochter op: 'Dit mag van mij wel vier dagen duren' (video)

Woensdag 19 april 2023 om 15:28

Opa Jeroen blij met de kusjes

Opa Jeroen belt enthousiast zijn kleindochter Els op, die het heeft geregeld. "Ze is fantastisch. Het zal mij tegenvallen als zij zegt: 'Ik stop'. Van mij mag dit vier dagen duren. Dat jij dit allemaal gedaan heb voor mij, hartstikke mooi," aldus opa Jeroen. Hij begint te snikken en pinkt een traantje weg.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Opa Jeroen</em> belt emotioneel en blij zijn kleindochter op: 'Dit mag van mij wel vier dagen duren' (video) Opa Jeroen blij met de kusjes Opa Jeroen belt enthousiast zijn kleindochter Els op, die het heeft geregeld. "Ze is fantastisch. Het zal mij tegenvallen als zij zegt: 'Ik stop'. Van mij mag dit vier dagen duren. Dat jij dit allemaal gedaan heb voor mij, hartstikke mooi," aldus opa Jeroen. Hij begint te snikken en pinkt een traantje weg. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Opa Jeroen in Lang Leve de Liefde: 'Als mijn date er niet mooi uitziet krijgt ze tóch een compliment' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Twee of drie keer seks per week vind ik te weinig' Bekijk deze video » Rolschaatsende Simone zoekt ontwikkelde man in Lang Leve de Liefde voor een goed seksleven Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's