Zien: 71-jarige ex van Gavin reageert op break-up met Gordon

Zien: 71-jarige ex van Gavin reageert op break-up met Gordon

Woensdag 19 april 2023 om 20:48

Gordon reageert op geruchten over breuk: 'Alleen maar tranen' (video)

Helaas is het Gordon weer niet gelukt om de liefde vast te houden. Na zijn break-up met de 31-jarige Gavin is zijn hart wederom gebroken. In RTL Boulevard reageert de 71-jarige ex-vriend van Gavin op de relatiebreuk. Een paar weken geleden maakte Gordon nog bekend dat hij dolgelukkig was met zijn 'ware liefde' Gavin en zelfs ten huwelijk was gevraagd. Inmiddels is gebleken dat de 31-jarige Gavin in het verleden vaker aanpapte met rijke oudere mannen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: 71-jarige ex van Gavin reageert op break-up met Gordon Gordon reageert op geruchten over breuk: 'Alleen maar tranen' (video) Helaas is het Gordon weer niet gelukt om de liefde vast te houden. Na zijn break-up met de 31-jarige Gavin is zijn hart wederom gebroken. In RTL Boulevard reageert de 71-jarige ex-vriend van Gavin op de relatiebreuk. Een paar weken geleden maakte Gordon nog bekend dat hij dolgelukkig was met zijn 'ware liefde' Gavin en zelfs ten huwelijk was gevraagd. Inmiddels is gebleken dat de 31-jarige Gavin in het verleden vaker aanpapte met rijke oudere mannen. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Teken aan de wand dat Gordon geen reactie geeft op geruchten over relatiebreuk (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Yvonne Coldeweijer nieuwe woordvoerder Gordon? 'Het is inderdaad uit en hij zit er doorheen' Bekijk deze video » Gordon reageert op geruchten over breuk: 'Alleen maar tranen' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: 71-jarige ex van Gavin reageert op break-up met Gordon

Actuele video's

Meer actuele video's