Steenrijk, Straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Steenrijk, Straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Steenrijk, Straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Steenrijk, straatarm ruilen de zusjes Moska en Anisa van leven met alleenstaande moeder Hulya en haar tweeling. Lukt het de zusjes om back to basic te gaan? En hoe is het voor Hulya om eindelijk een keer geen 'nee' te hoeven zeggen tegen haar kinderen? Alle fragmenten uit deze uitzending Woensdag in Steenrijk, straatarm: 'Hé mama's jullie hebben hier ook recht op' (video) Bekijk deze video » Financiële vrijheidIn een prachtig penthouse in Rotterdam verblijven Taks lawyer Anisa en haar jongere zus Moska. Moska moet Anisa vaak missen, omdat Anisa en haar man hun carrière hebben voortgezet in New York. Maar als ze worden herenigd in Nederland, brengen ze veel tijd met elkaar door. En door hun financiële vrijheid hebben ze van een gezamenlijke passie een project kunnen maken: een eigen jurkenlijn. ReumaAlleenstaande moeder Hulya woont met haar 10-jarige tweeling in een bescheiden huisje in Den Haag. Hulya is reumapatiënt en kan door haar broze gezondheid niet werken. Het leven van Huyla is getekend door tegenslag. Door een enorme schuld uit het verleden komt ze zelfs met haar kinderen op straat te staan. Huyla moet haar kinderen noodgedwongen onderbrengen bij haar ouders, en leeft zelf gedurende tien maanden in een auto. Bekijk ook Dochter Shirley in Steenrijk, Straatarm: "Wie kan dit nou weer als huis hebben?!" Bekijk deze video » Steenrijk Straatarm: tranen vloeien door mooi cadeau, "ik vind jou ZO sterk!" Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 19 april 2023 om 21:34

In deze aflevering van Steenrijk, straatarm ruilen de zusjes Moska en Anisa van leven met alleenstaande moeder Hulya en haar tweeling. Lukt het de zusjes om back to basic te gaan? En hoe is het voor Hulya om eindelijk een keer geen 'nee' te hoeven zeggen tegen haar kinderen?

Financiële vrijheid
In een prachtig penthouse in Rotterdam verblijven Taks lawyer Anisa en haar jongere zus Moska. Moska moet Anisa vaak missen, omdat Anisa en haar man hun carrière hebben voortgezet in New York. Maar als ze worden herenigd in Nederland, brengen ze veel tijd met elkaar door. En door hun financiële vrijheid hebben ze van een gezamenlijke passie een project kunnen maken: een eigen jurkenlijn.

Reuma
Alleenstaande moeder Hulya woont met haar 10-jarige tweeling in een bescheiden huisje in Den Haag. Hulya is reumapatiënt en kan door haar broze gezondheid niet werken. Het leven van Huyla is getekend door tegenslag. Door een enorme schuld uit het verleden komt ze zelfs met haar kinderen op straat te staan. Huyla moet haar kinderen noodgedwongen onderbrengen bij haar ouders, en leeft zelf gedurende tien maanden in een auto.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Steenrijk, Straatarm

Actuele video's

Meer actuele video's