Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Flikken Maastricht wordt het weer bloedstollend spannend. Wolfs en Eva komen namelijk een oude bekende tegen, die zich nog steeds begeeft in de kringen van de neonazi's. LeiderIn Frankrijk wordt een gendarme vermoord. De verdachte is een oude bekende van Eva en Wolfs, een neonazi die als informant voor de politie heeft gewerkt. Wolfs en Eva zoeken de leider van de neonazigroep op die inmiddels zijn straf heeft uitgezeten. MassamoordAls blijkt dat voormalige informant na de moord een manifest heeft achtergelaten waarin hij een massamoord aankondigt, gaan alle alarmbellen op rood. Marion en Romeo worden bij een geschil om een huis geroepen. Dat blijkt op moord en doodslag uit te draaien. Bekijk ook Rob Goossens over succes Flikken Maastricht: 'weet wat je krijgt' (video) Bekijk deze video » Vrijdag in Flikken Maastricht: grote zorgen over veiligheid Marion Bekijk deze video »
Uitzending :
Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 21 april 2023 om 21:23

In de nieuwe aflevering van Flikken Maastricht wordt het weer bloedstollend spannend. Wolfs en Eva komen namelijk een oude bekende tegen, die zich nog steeds begeeft in de kringen van de neonazi's.

Leider
In Frankrijk wordt een gendarme vermoord. De verdachte is een oude bekende van Eva en Wolfs, een neonazi die als informant voor de politie heeft gewerkt. Wolfs en Eva zoeken de leider van de neonazigroep op die inmiddels zijn straf heeft uitgezeten.

Massamoord
Als blijkt dat voormalige informant na de moord een manifest heeft achtergelaten waarin hij een massamoord aankondigt, gaan alle alarmbellen op rood. Marion en Romeo worden bij een geschil om een huis geroepen. Dat blijkt op moord en doodslag uit te draaien.

Actuele video's

Meer actuele video's