Dennis Wiersma reageert: 'Ik moet het goede voorbeeld geven' (video)

Dennis Wiersma reageert: 'Ik moet het goede voorbeeld geven' (video)

Vrijdag 21 april 2023 om 19:03

Er is ophef ontstaan rondom Dennis Wiersma, minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs. De Telegraaf meldde vrijdagochtend dat hij driftig leiding zou geven en zou gaan tekeer gaan tegen jonge beginnende ambtenaren. De minister reageerde voor de camera van RTL Nieuws.

Lees verder onder de video.


<em>Dennis Wiersma</em> reageert: 'Ik moet het goede voorbeeld geven' (video) Er is ophef ontstaan rondom Dennis Wiersma, minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs. De Telegraaf meldde vrijdagochtend dat hij driftig leiding zou geven en zou gaan tekeer gaan tegen jonge beginnende ambtenaren. De minister reageerde voor de camera van RTL Nieuws. Lees verder onder de video. Mark Rutte over gedrag Dennis Wiersma: 'Ongelooflijk pijnlijk' (video) Bekijk deze video » Onderwijsminister Dennis Wiersma geeft toe dat hij te fel en veeleisend is geweest richting ambtenaren. Ook erkent hij dat hij het goede voorbeeld had moeten geven. 'Ik vind het belangrijk om de problemen op te lossen en moet zorgen dat ik het beter doe.' Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. De Geknipte Gast: Dennis Wiersma en zusje uit elkaar gehaald bij scheiding ouders Bekijk deze video » 'Razende' Dennis Wiersma reageert op aantijgingen grensoverschrijdend gedrag (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Dennis Wiersma reageert: 'Ik moet het goede voorbeeld geven' (video)

Onderwijsminister Dennis Wiersma geeft toe dat hij te fel en veeleisend is geweest richting ambtenaren. Ook erkent hij dat hij het goede voorbeeld had moeten geven. 'Ik vind het belangrijk om de problemen op te lossen en moet zorgen dat ik het beter doe.'

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's