Vandaag Inside: René over heftig moment Slot en Mourinho, 'Dan hoop je dat John de Wolf erbij staat'

Vandaag Inside: René over heftig moment Slot en Mourinho, 'Dan hoop je dat John de Wolf erbij staat'

Zaterdag 22 april 2023 om 10:26

Zien: boze Mourinho gaat tekeer tegen Slot na AS Roma – Feyenoord, ‘respect!'

In Vandaag Inside reageert René van der Gijp op het heftige moment tussen Mourinho en Slot. Op de beelden schreeuwt Mourinho dat Arne Slot dat niet naar Napoli en Manchester City, maar naar zijn ploeg moet kijken. Het is een apart moment, waar Slot professioneel op reageerde. Van der Gijp lacht over de beelden en zegt: 'Dan hoop je dat John de Wolf erbij staat.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 21 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Vandaag Inside:</em> <em>René</em> over heftig moment <em>Slot</em> en <em>Mourinho</em>, 'Dan hoop je dat John de Wolf erbij staat' Zien: boze Mourinho gaat tekeer tegen Slot na AS Roma – Feyenoord, ‘respect!' In Vandaag Inside reageert René van der Gijp op het heftige moment tussen Mourinho en Slot. Op de beelden schreeuwt Mourinho dat Arne Slot dat niet naar Napoli en Manchester City, maar naar zijn ploeg moet kijken. Het is een apart moment, waar Slot professioneel op reageerde. Van der Gijp lacht over de beelden en zegt: 'Dan hoop je dat John de Wolf erbij staat.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 21 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Songfestival gate continues: Ilse Delange geeft haar mening over Mia & Dion Bekijk deze video » Vandaag Inside: laat Caroline van der Plas een BOER in de Tweede Kamer!? Bekijk deze video » Wat vindt Johan Derksen van de kaars op de Vandaag Inside-boxershort? Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's