Arwand (13) uit Nijverdal al twee weken vermist: 'Hij is niet weggelopen' (video)

Arwand (13) uit Nijverdal al twee weken vermist: 'Hij is niet weggelopen' (video)

Zondag 23 april 2023 om 08:40

Arwand (13) uit Nijverdal al twee weken vermist: 'Hij is niet weggelopen' (video) Waar is de vermiste Arwand uit Nijverdal? Sinds 8 april is er geen spoor te bekennen van de 13-jarige jongen. De familie wil dolgraag dat er een Amber Alert wordt verstuurd, maar de politie wil dat niet, meldt Hart van Nederland. VermistDe jongen is voor het laatst gezien op zaterdag 8 april in een bibliotheek in Nijverdal. Vanaf dat moment ontbreekt ieder spoor. 'We vragen aan iedereen die toen in Nijverdal was of ze iets hebben gezien,' zegt Arwands tante Raihaana Ainoel tegen Hart van Nederland tijdens een flyeractie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: vrouw overleden bij fietsongeluk, jong kind zwaargewond (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto op de kop in greppel beland, inzittenden gewond (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Waar is de vermiste Arwand uit Nijverdal? Sinds 8 april is er geen spoor te bekennen van de 13-jarige jongen. De familie wil dolgraag dat er een Amber Alert wordt verstuurd, maar de politie wil dat niet, meldt Hart van Nederland.

Vermist
De jongen is voor het laatst gezien op zaterdag 8 april in een bibliotheek in Nijverdal. Vanaf dat moment ontbreekt ieder spoor. 'We vragen aan iedereen die toen in Nijverdal was of ze iets hebben gezien,' zegt Arwands tante Raihaana Ainoel tegen Hart van Nederland tijdens een flyeractie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's