Hart van Nederland: auto op de kop in greppel beland, inzittenden gewond (video)

Hart van Nederland: auto op de kop in greppel beland, inzittenden gewond (video)

Zondag 23 april 2023 om 08:31

<em>Hart van Nederland</em>: auto op de kop in greppel beland, inzittenden gewond (video) Een auto is op de kop in een sloot terechtgekomen bij Scherpenisse. De twee inzittenden zijn gewond geraakt, meldt Hart van Nederland. Een van de twee inzittenden zat beklemd. Daarom werd de hulp van de brandweer ingeschakeld. De brandweerlieden hebben de persoon vervolgens bevrijd uit het voertuig. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Moeder verongelukte Sanne: 'Hele klus om elke dag op te staan, ze zal nooit vergeten worden' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrouw overleden bij fietsongeluk, jong kind zwaargewond (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een auto is op de kop in een sloot terechtgekomen bij Scherpenisse. De twee inzittenden zijn gewond geraakt, meldt Hart van Nederland. Een van de twee inzittenden zat beklemd. Daarom werd de hulp van de brandweer ingeschakeld. De brandweerlieden hebben de persoon vervolgens bevrijd uit het voertuig.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's