Jeangu Macrooy over Mia & Dion: "Ik heb met ze te doen" (Shownieuws)

Jeangu Macrooy over Mia & Dion: "Ik heb met ze te doen" (Shownieuws)

Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv.

Jeangu Macrooy, de Nederlandse Songfestivalinzending in 2021, steekt in Shownieuws Mia & Dion een hart onder de riem. Mia en Dion liggen onder vuur vanwege hun optredens die behoorlijk vals klinken. "Ik heb met ze te doen", aldus de sympathieke zanger. Hij gunt het ze dat ze een goede comeback maken. Denkt Jeangu dat het nog wat gaat worden met het geplaagde duo?

Bekijk de beelden van Shownieuws hieronder. Bekijk alles van Shownieuws op Gids.TV.

<em>Jeangu Macrooy</em> over <em>Mia</em> &amp; <em>Dion</em>: &quot;Ik heb met ze te doen&quot; (Shownieuws) Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv. Jeangu Macrooy, de Nederlandse Songfestivalinzending in 2021, steekt in Shownieuws Mia & Dion een hart onder de riem. Mia en Dion liggen onder vuur vanwege hun optredens die behoorlijk vals klinken. "Ik heb met ze te doen", aldus de sympathieke zanger. Hij gunt het ze dat ze een goede comeback maken. Denkt Jeangu dat het nog wat gaat worden met het geplaagde duo? Bekijk de beelden van Shownieuws hieronder. Bekijk alles van Shownieuws op Gids.TV. Bekijk ook Even tot Hier: 'Songfestivallied' Vals over aardbevingen Groningen (video) Bekijk deze video » Bouke kraakt Songfestival-duo Mia en Dion af: ‘Het is niet best, nee’ (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Songfestival gate continues: Ilse Delange geeft haar mening over Mia & Dion Bekijk deze video »
Songfestival :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Actuele video's

Meer actuele video's