ZIEN: Moraima wil met een vrouw zoenen: 'Maar wat moet ik dan met die poes?'

ZIEN: Moraima wil met een vrouw zoenen: 'Maar wat moet ik dan met die poes?'

ZIEN: <em>Moraima</em> wil met een vrouw zoenen: 'Maar wat moet ik dan met die poes?' Bekijk in de video hierboven Moraima die uit haar vel springt. De dames in het huis hebben het over zoenen met andere vrouwen. Iets wat Moraima op zich wel ziet zitten. "Ik zou wel met een vrouw kunnen zoenen. Maar zodra ik bij haar borsten kom krijg ik korte adem. Wat moet ik dan met die poes?" Eunice zegt: "Wat je met je eigen poes doet." Een lange stilte volgt, wat wordt onderbroken door uitbundig gelach. Waarschijnlijk moet Moraima eerst haar eigen poes beter leren kennen?! Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Niet alles is 'koek en ei' voor Erik in Een Jaar Van Je leven (video) Bekijk deze video » Jan Willem geeft Eunice een liefdesbriefje: 'Jij bent mijn zonnetje' in Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » Zie: Mirthe sloopt DJ-booth van duizenden euro's in Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video »
Maandag 24 april 2023 om 16:20

Bekijk in de video hierboven Moraima die uit haar vel springt.

De dames in het huis hebben het over zoenen met andere vrouwen. Iets wat Moraima op zich wel ziet zitten. "Ik zou wel met een vrouw kunnen zoenen. Maar zodra ik bij haar borsten kom krijg ik korte adem. Wat moet ik dan met die poes?" Eunice zegt: "Wat je met je eigen poes doet." Een lange stilte volgt, wat wordt onderbroken door uitbundig gelach. Waarschijnlijk moet Moraima eerst haar eigen poes beter leren kennen?!

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's