Zie: Mirthe sloopt DJ-booth van duizenden euro's in Een Jaar Van Je Leven

Zie: Mirthe sloopt DJ-booth van duizenden euro's in Een Jaar Van Je Leven

Maandag 24 april 2023 om 14:38

Wat gebeurt er toch met alle centjes in huis?

Dat is even schrikken. Mirthe gooit per ongeluk haar hele glas limonade zo in de stekkerdoos. Dit heeft gevolgen voor de DJ-booth want die gaat niet meer aan. Zij probeert samen met Erik en Zoë de schade te beperken, maar volgens Erik heeft het weinig zin. "Ongelooflijkl. Dit is een apparaat van tweeëneenhalf duizend euro!" Zoë speelt het door naar andere bewoners en die vinden het alles behalve grappig.

Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven.

Zie: <em>Mirthe</em> sloopt DJ-booth van duizenden euro's in <em>Een Jaar Van Je Leven</em> Wat gebeurt er toch met alle centjes in huis? Dat is even schrikken. Mirthe gooit per ongeluk haar hele glas limonade zo in de stekkerdoos. Dit heeft gevolgen voor de DJ-booth want die gaat niet meer aan. Zij probeert samen met Erik en Zoë de schade te beperken, maar volgens Erik heeft het weinig zin. "Ongelooflijkl. Dit is een apparaat van tweeëneenhalf duizend euro!" Zoë speelt het door naar andere bewoners en die vinden het alles behalve grappig. Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Jan Willem vraagt Eunice op date in de jacuzzi in Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » Niet alles is 'koek en ei' voor Erik in Een Jaar Van Je leven (video) Bekijk deze video » Jan Willem geeft Eunice een liefdesbriefje: 'Jij bent mijn zonnetje' in Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's