Jan Willem geeft Eunice een liefdesbriefje: 'Jij bent mijn zonnetje' in Een Jaar Van Je Leven

Jan Willem geeft Eunice een liefdesbriefje: 'Jij bent mijn zonnetje' in Een Jaar Van Je Leven

<em>Jan Willem</em> geeft <em>Eunice</em> een liefdesbriefje: 'Jij bent mijn zonnetje' in <em>Een Jaar Van Je Leven</em> Jan Willem zit met zijn hoofd in de wolken en iedereen mag het weten! Hij brengt Eunice een zelfgeschreven liefdesbriefje en dit staat erop: "Jij bent voor mij het zonnetje in de loods. Kusje." En natuurlijk wordt er meteen volop gekust. Wat een liefde bloeit er op! Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zie: Babette is wat van plan met de centjes in Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » ZIEN: Jan Willem vraagt Eunice op date in de jacuzzi in Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » Niet alles is 'koek en ei' voor Erik in Een Jaar Van Je leven (video) Bekijk deze video »
Vrijdag 21 april 2023 om 15:15

Jan Willem zit met zijn hoofd in de wolken en iedereen mag het weten! Hij brengt Eunice een zelfgeschreven liefdesbriefje en dit staat erop: "Jij bent voor mij het zonnetje in de loods. Kusje." En natuurlijk wordt er meteen volop gekust. Wat een liefde bloeit er op!

Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's