HEFTIG: Goldy's moeder werd onder schot gehouden en ze dreigden haar kleinkind mee te nemen (video)

HEFTIG: Goldy's moeder werd onder schot gehouden en ze dreigden haar kleinkind mee te nemen (video)

Woensdag 26 april 2023 om 09:48

Maandagavond 10 april kwam de Zaandamse Roxy in een ware nachtmerrie terecht terwijl ze op haar kleindochter Ayle-Malia aan het passen was: ze werd in huis overvallen door gewapende mannen. Haar dochter Goldy Lakhai vertelt: 'Ze hebben haar onder schot gehouden en gezegd... waar is het geld anders nemen we de baby mee. Vervolgens hebben ze eigenlijk alles wat ze vonden meegenomen.'

'Getraumatiseerd'
Hoe gaat het nu met haar moeder? 'Het is verschrikkelijk, ze is getraumatiseerd. Angstig. Het heeft heel veel indruk gemaakt'', aldus Goldy die denkt dat de daders haar huis niet toevallig hebben uitgekozen. Die zijn helaas nog voortvluchtig en de politie is op zoek naar getuigen en meer beelden.

Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder

HEFTIG: Goldy's moeder werd onder schot gehouden en ze dreigden haar <em>kleinkind</em> mee te nemen (video) Maandagavond 10 april kwam de Zaandamse Roxy in een ware nachtmerrie terecht terwijl ze op haar kleindochter Ayle-Malia aan het passen was: ze werd in huis overvallen door gewapende mannen. Haar dochter Goldy Lakhai vertelt: 'Ze hebben haar onder schot gehouden en gezegd... waar is het geld anders nemen we de baby mee. Vervolgens hebben ze eigenlijk alles wat ze vonden meegenomen.' 'Getraumatiseerd'Hoe gaat het nu met haar moeder? 'Het is verschrikkelijk, ze is getraumatiseerd. Angstig. Het heeft heel veel indruk gemaakt'', aldus Goldy die denkt dat de daders haar huis niet toevallig hebben uitgekozen. Die zijn helaas nog voortvluchtig en de politie is op zoek naar getuigen en meer beelden. Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder Bekijk ook Zoontje Simon Keizer zet het op een huilen (video) Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Linkse mensen kunnen niet lachen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's