Ravage in Helmond: auto ramt ander voertuig en eindigt op de kop (Hart van Nederland)

Ravage in Helmond: auto ramt ander voertuig en eindigt op de kop (Hart van Nederland)

Woensdag 26 april 2023 om 10:37

Ravage in Helmond: auto ramt ander voertuig en eindigt op de kop (<em>Hart van Nederland</em>) Nadat een chauffeur de macht over het stuur verloor, raakte ze een geparkeerde auto en eindigde zelf in de auto op de kop, meldt Hart van Nederland. Het ongeluk veroorzaakte een ravage van brokstukken aan de Straakvense Bosdijk in Helmond. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: vrachtwagen botst op viaduct A2 (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: scooterrijder (19) overlijdt na aanrijding in Amsterdam (video) Bekijk deze video » HEFTIG: Goldy's moeder werd onder schot gehouden en ze dreigden haar kleinkind mee te nemen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Nadat een chauffeur de macht over het stuur verloor, raakte ze een geparkeerde auto en eindigde zelf in de auto op de kop, meldt Hart van Nederland. Het ongeluk veroorzaakte een ravage van brokstukken aan de Straakvense Bosdijk in Helmond.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's