Hart van Nederland: scooterrijder (19) overlijdt na aanrijding in Amsterdam (video)

Hart van Nederland: scooterrijder (19) overlijdt na aanrijding in Amsterdam (video)

Maandag 24 april 2023 om 18:10

<em>Hart van Nederland</em>: scooterrijder (19) overlijdt na aanrijding in Amsterdam (video) Een 19-jarige jongen uit Amsterdam is maandagmiddag omgekomen bij een verkeersongeval in Amsterdam-Zuid, meldt Hart van Nederland. OngelukHet ongeluk gebeurde rond het middaguur. Wat er precies is gebeurd, is nog ontduidelijk. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeluk. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: vrouw overleden bij fietsongeluk, jong kind zwaargewond (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: automobilist schept voetganger en slaat op de vlucht (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: automobilist zwaargewond na botsing in Oosterhout (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 19-jarige jongen uit Amsterdam is maandagmiddag omgekomen bij een verkeersongeval in Amsterdam-Zuid, meldt Hart van Nederland.

Ongeluk
Het ongeluk gebeurde rond het middaguur. Wat er precies is gebeurd, is nog ontduidelijk. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeluk.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's