Hart van Nederland: vrachtwagen botst op viaduct A2 (video)

Hart van Nederland: vrachtwagen botst op viaduct A2 (video)

Maandag 24 april 2023 om 18:01

<em>Hart van Nederland</em>: vrachtwagen botst op viaduct A2 (video) Een vrachtwagen is bij het knooppunt Oudenrijn op de verbindingsweg tussen de A12 en de A2 bij Utrecht hard tegen een betonnen pijler van een viaduct gereden. De chauffeur kwam vast te zitten in zijn cabine, meldt Hart van Nederland. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Arwand (13) uit Nijverdal al twee weken vermist: 'Hij is niet weggelopen' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: automobilist zwaargewond na botsing in Oosterhout (video) Bekijk deze video » Schokkend! Jarenlange mishandeling gehandicapte bewoners op zorgboerderij (Undercover in Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een vrachtwagen is bij het knooppunt Oudenrijn op de verbindingsweg tussen de A12 en de A2 bij Utrecht hard tegen een betonnen pijler van een viaduct gereden. De chauffeur kwam vast te zitten in zijn cabine, meldt Hart van Nederland. Bekijk de beelden hierboven.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's