Goud, Zuid: Nancy begeleidt hysterisch de bevalling van haar hondje via livestream (video)

Goud, Zuid: Nancy begeleidt hysterisch de bevalling van haar hondje via livestream (video)

Woensdag 26 april 2023 om 14:49

Elke woensdag is de gloednieuwe serie realityserie Goud Zuid te zien op Net5. In Goud Zuid krijg je een exclusief kijkje in het leven van zes zelfstandige vriendinnen die wonen in het luxueuze Amsterdam Oud-Zuid. Onderweg naar huis vanuit Parijs krijgt Nancy een telefoontje dat een van haar hondjes aan het bevallen is. Ze wil met gierende banden naar huis. Via de telefoon helpt ze haar vriend Gerrie de bevalling door te komen.

Bekijk de beelden van Goud Zuid hieronder.

<em>Goud, Zuid:</em> Nancy begeleidt hysterisch de bevalling van haar hondje via livestream (video) Elke woensdag is de gloednieuwe serie realityserie Goud Zuid te zien op Net5. In Goud Zuid krijg je een exclusief kijkje in het leven van zes zelfstandige vriendinnen die wonen in het luxueuze Amsterdam Oud-Zuid. Onderweg naar huis vanuit Parijs krijgt Nancy een telefoontje dat een van haar hondjes aan het bevallen is. Ze wil met gierende banden naar huis. Via de telefoon helpt ze haar vriend Gerrie de bevalling door te komen. Bekijk de beelden van Goud Zuid hieronder. De realityserie Goud Zuid is elke woensdag om 22.25 uur te zien op Net5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Goud Zuid terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Eerste beelden Goud zuid: ‘Dun, knap, botox en gewoon prachtig zijn!’ Bekijk deze video » Goud Zuid: Nancy bezoekt boerderij als locatie voor luxe hondenhotel Bekijk deze video » Goud Zuid: Jamie Faber zat met baby in blijf-van-mijn-lijf-huis door ex Dean Saunders Bekijk deze video »
TV :

De realityserie Goud Zuid is elke woensdag om 22.25 uur te zien op Net5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Goud Zuid terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's