Goud Zuid: Jamie Faber zat met baby in blijf-van-mijn-lijf-huis door ex Dean Saunders

Goud Zuid: Jamie Faber zat met baby in blijf-van-mijn-lijf-huis door ex Dean Saunders

Donderdag 20 april 2023 om 13:05

In de realityserie Goud Zuid doet Jamie Faber een boekje open over de gewelddadige relatie die ze had met haar bekende (inmiddels) ex Dean Saunders. De onderneemster praat met haar vriendinnen over de combinatie van werk en moederschap, ze heeft naar eigen zeggen geen keus en mist de steun van een partner. Jamie vertelt dat ze met haar zoontje in een blijf-van-mijn-lijf-huis belandde. Haar ex had losse handjes en bezorgde haar onder meer blauwe ogen en een gebroken jukbeen en kaak. “Dit was echt de allerergste periode uit mijn leven”, vertelt Jamie. “Het is gewoon niet ok om daar met een baby te zitten.”

Bekijk de beelden van Goud Zuid hieronder.

De realityserie Goud Zuid is elke woensdag om 22.25 uur te zien op Net5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Goud Zuid terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Goud Zuid</em>: Jamie Faber zat met baby in blijf-van-mijn-lijf-huis door ex Dean Saunders In de realityserie Goud Zuid doet Jamie Faber een boekje open over de gewelddadige relatie die ze had met haar bekende (inmiddels) ex Dean Saunders. De onderneemster praat met haar vriendinnen over de combinatie van werk en moederschap, ze heeft naar eigen zeggen geen keus en mist de steun van een partner. Jamie vertelt dat ze met haar zoontje in een blijf-van-mijn-lijf-huis belandde. Haar ex had losse handjes en bezorgde haar onder meer blauwe ogen en een gebroken jukbeen en kaak. “Dit was echt de allerergste periode uit mijn leven”, vertelt Jamie. “Het is gewoon niet ok om daar met een baby te zitten.” Bekijk de beelden van Goud Zuid hieronder. De realityserie Goud Zuid is elke woensdag om 22.25 uur te zien op Net5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Goud Zuid terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Eerste beelden Goud zuid: ‘Dun, knap, botox en gewoon prachtig zijn!’ Bekijk deze video » Goud Zuid: Nancy bezoekt boerderij als locatie voor luxe hondenhotel Bekijk deze video »
TV :
Goud Zuid: Jamie Faber zat met baby in blijf-van-mijn-lijf-huis door ex Dean Saunders

Actuele video's

Meer actuele video's