Zien: Gordon reageert op interview ex-verloofde!

Zien: Gordon reageert op interview ex-verloofde!

Woensdag 26 april 2023 om 21:13

René van der Gijp over Gordon en RTL Boulevard: 'hij zit er 24 uur op'

Terwijl Gordon nog veel verdriet heeft over zijn veelbesproken laatste break-up, doet zijn ex-verloofde een boekje open over hun relatie. In een interview met weekblad Privé, gaat Gavin diep in op de gestrande relatie met Gordon. Hij windt er geen doekjes om, zo praat hij over Gordons wisselende stemmingen, de woede-uitbarstingen, het jaloerse gedrag van Gordon en over de ruzie die de verloving liet klappen.

Nep verloving
'Verliefd, verloofd, verbijsterd', dat kopt weekblad Privé' vandaag waarin Gavin, de ex-verloofde van Gordon, uitvoerig uit de doeken doet hoe hun prille relatie plotseling eindigt. Na veel geruchten ontkent Gavin nu een golddigger te zijn. Ook de verloving is niet helemaal waar gebleken. Gordon deed op Instagram alsof hij romantisch ten huwelijk gevraagd was, maar Gavin vertelt dat deze situatie heel anders lag. Samen kochten ze de ringen in Dubai en was er geen 'echt' aanzoek.

Woest
In een tweedelige Instagram-post reageert Gordon op de uitspraken van zijn ex. Hij zegt hierin jammer genoeg nog steeds van hem te houden en voelt zich duidelijk belazerd. Gordon ontkent dat het aanzoek in scène was gezet en zegt dat Gavin degene was die wilde trouwen. Gordon klinkt teleurgesteld over de acties van zijn voormalige verloofde. Hij schrijft dat Gavin is betaald om het interview te doen en vertelt dat Gavin de details van hun relatie geheim zou houden. De echte vraag is nu, wie vertelt de waarheid?

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.

Zien: <em>Gordon</em> reageert op interview ex-verloofde! René van der Gijp over Gordon en RTL Boulevard: 'hij zit er 24 uur op' Terwijl Gordon nog veel verdriet heeft over zijn veelbesproken laatste break-up, doet zijn ex-verloofde een boekje open over hun relatie. In een interview met weekblad Privé, gaat Gavin diep in op de gestrande relatie met Gordon. Hij windt er geen doekjes om, zo praat hij over Gordons wisselende stemmingen, de woede-uitbarstingen, het jaloerse gedrag van Gordon en over de ruzie die de verloving liet klappen. Nep verloving'Verliefd, verloofd, verbijsterd', dat kopt weekblad Privé' vandaag waarin Gavin, de ex-verloofde van Gordon, uitvoerig uit de doeken doet hoe hun prille relatie plotseling eindigt. Na veel geruchten ontkent Gavin nu een golddigger te zijn. Ook de verloving is niet helemaal waar gebleken. Gordon deed op Instagram alsof hij romantisch ten huwelijk gevraagd was, maar Gavin vertelt dat deze situatie heel anders lag. Samen kochten ze de ringen in Dubai en was er geen 'echt' aanzoek. WoestIn een tweedelige Instagram-post reageert Gordon op de uitspraken van zijn ex. Hij zegt hierin jammer genoeg nog steeds van hem te houden en voelt zich duidelijk belazerd. Gordon ontkent dat het aanzoek in scène was gezet en zegt dat Gavin degene was die wilde trouwen. Gordon klinkt teleurgesteld over de acties van zijn voormalige verloofde. Hij schrijft dat Gavin is betaald om het interview te doen en vertelt dat Gavin de details van hun relatie geheim zou houden. De echte vraag is nu, wie vertelt de waarheid? Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard. Bekijk ook: Gordon reageert emotioneel en mentaal gebroken op verbroken relatie met Gavin Bekijk ook Gerard Joling reageert op bruioft Gordon in Vandaag Inside, ''Ik heb dan een begrafenis'' Bekijk deze video » Even Tot Hier: ChatGPT schreef Simpel Liedje mét grap over Gordon (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Gordon droogt zijn tranen in Nederland na mislukte verloving Bekijk deze video » Evert Santegoeds: 'We willen óf van Gordon óf van Gavin weten wat de reden van de breuk is' (Shownieuws) Bekijk deze video » BIZAR! Voorspelde Gordon zijn eigen breuk met Gavin al? (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Gordon reageert op interview ex-verloofde!

Bekijk ook: Gordon reageert emotioneel en mentaal gebroken op verbroken relatie met Gavin

Actuele video's

Meer actuele video's