René van der Gijp over RTL Boulevard en Gordon: 'hij zit er 24 uur op'

René van der Gijp over RTL Boulevard en Gordon: 'hij zit er 24 uur op'

Dinsdag 25 april 2023 om 22:44

René van der Gijp geniet intens van de verslaggeving van programma's als RTL Boulevard en Shownieuws als het gaat om de breuk van Gordon en Gavin. Dat vertelt hij in de Vandaag Inside editie van dinsdagavond.

René van der Gijp over <em>RTL Boulevard</em> en Gordon: 'hij zit er 24 uur op' René van der Gijp geniet intens van de verslaggeving van programma's als RTL Boulevard en Shownieuws als het gaat om de breuk van Gordon en Gavin. Dat vertelt hij in de Vandaag Inside editie van dinsdagavond. 'Staat te kwispelen'Vooral de manier waarop Aran Bade verslag doet 'Hij zit 24 op Gordon', waarna Johan Derksen de opmerking maakt: 'beter dat 'ie op Gordon zit dan op mij'. René laat verder merken dat Bade met iedereen contact heeft: 'hij heeft contact met Gordon, de zus van Gordon en ze zitten er allebei wel mee in de maag. Nou, dat weten we dan nu dus. En dan staat 'ie weer te kwispelen bij Boulevard' Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 24 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

'Staat te kwispelen'
Vooral de manier waarop Aran Bade verslag doet 'Hij zit 24 op Gordon', waarna Johan Derksen de opmerking maakt: 'beter dat 'ie op Gordon zit dan op mij'. René laat verder merken dat Bade met iedereen contact heeft: 'hij heeft contact met Gordon, de zus van Gordon en ze zitten er allebei wel mee in de maag. Nou, dat weten we dan nu dus. En dan staat 'ie weer te kwispelen bij Boulevard'

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 24 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's