Zien! Koningsdag in Rotterdam: hoe kwam de koninklijke familie aan? (De Telegraaf)

Zien! Koningsdag in Rotterdam: hoe kwam de koninklijke familie aan? (De Telegraaf)

Donderdag 27 april 2023 om 13:14

Zien! <em>Koningsdag</em> in Rotterdam: hoe kwam de koninklijke familie aan? (<em>De Telegraaf</em>) Hierboven zie je een fragment waarin de Shownieuws-tafel reageert op uitspraken van koning Willem-Alexander over Amalia, of zij met iemand van hetzelfde geslacht zou mogen trouwen. Koningsdag in Rotterdam is begonnen: hoe kwam de Koninklijke familie aan? Uit de Koninklijke bus stappend werden ze verwelkomd door een enthousiast optreden van een gospelkoor. Alle dames waren weer kleurrijk als altijd gekleed maar helaas moeten we het dit jaar zonder prinses Alexia doen. Zij heeft examens voor haar studie in Wales. Bekijk hieronder de video van de aankomst van de Koninklijke familie in Rotterdam van De Telegraaf. Zien: panna op koning Willem-Alexander (Koningsdag 2023) Bekijk ook Live stream 538 Koningsdag 2023 vanuit Breda (donderdag 27 april) Bekijk deze video » Zie: Davina Michelle verspreekt zich bij koning Willem-Alexander Bekijk deze video » RTL Boulevard: komt er een einde aan hedendaagse Koningsdag? 'Al 49 jaar hetzelfde' Bekijk deze video »
Royals :

Hierboven zie je een fragment waarin de Shownieuws-tafel reageert op uitspraken van koning Willem-Alexander over Amalia, of zij met iemand van hetzelfde geslacht zou mogen trouwen.

Koningsdag in Rotterdam is begonnen: hoe kwam de Koninklijke familie aan? Uit de Koninklijke bus stappend werden ze verwelkomd door een enthousiast optreden van een gospelkoor. Alle dames waren weer kleurrijk als altijd gekleed maar helaas moeten we het dit jaar zonder prinses Alexia doen. Zij heeft examens voor haar studie in Wales. Bekijk hieronder de video van de aankomst van de Koninklijke familie in Rotterdam van De Telegraaf.

Zien: panna op koning Willem-Alexander (Koningsdag 2023)

Actuele video's

Meer actuele video's