Zien: panna op koning Willem-Alexander (Koningsdag 2023)

Zien: panna op koning Willem-Alexander (Koningsdag 2023)

Donderdag 27 april 2023 om 18:24

Bekijk ook: Live stream 538 Koningsdag 2023 vanuit Breda (donderdag 27 april)

In Rotterdam bezocht koning Willem-Alexander een lokaal trapveldje. Een van de voetballers grijpt zijn kans en maakte een panna bij de koning.

Zie de beelden van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Zien: panna op <em>koning Willem-Alexander</em> (Koningsdag 2023) Bekijk ook: Live stream 538 Koningsdag 2023 vanuit Breda (donderdag 27 april) In Rotterdam bezocht koning Willem-Alexander een lokaal trapveldje. Een van de voetballers grijpt zijn kans en maakte een panna bij de koning. Zie de beelden van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Kroning Charles: 'Geen prominente plek voor prins Harry' (video) Bekijk deze video » Zie: Davina Michelle verspreekt zich bij koning Willem-Alexander Bekijk deze video » Zien! Koningsdag in Rotterdam: hoe kwam de koninklijke familie aan? (De Telegraaf) Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander viert verjaardag en geniet van elke seconde (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's