Jerry Springer overleden: bekijk hier legendarische beelden van zijn talkshow

Jerry Springer overleden: bekijk hier legendarische beelden van zijn talkshow

Donderdag 27 april 2023 om 20:47

Iconische presentator Jerry Springer is op 79-jarige leeftijd overleden. De presentator had niet aangekondigd ziek te zijn, maar is waarschijnlijk gestorven aan de gevolgen van kanker. Springer was bekend van The Jerry Springer Show, die hij 27 jaar presenteerde.

The Jerry Springer show
Springer is voornamelijk bekend van zijn trashy praatprogramma The Jerry Springer Show, waar vaak nogal 'aparte' figuren in moeilijke situaties te gast waren. De show was ultieme trash-televisie waar veel mensen naar keken. Vaak werd gespeculeerd dat de show in scène was gezet, maar dat heeft Springer altijd ontkend. De gasten werden langzaamaan vreemder zoals mensen die het bed deelden met familieleden en catfishes.

Judge Jerry
Na het eindigen van zijn iconische talkshow, heeft Springer nog een handvol televisieprojecten gedaan. Zo was hij voor twee seizoenen de presentator van America's Got Talent. Hiernaast ging hij weer verder met trashy televisie maken. Judge Jerry sprong in de Amerikaanse trend van rechtbank tv-programma's, ook hierin zijn weer veel 'aparte' mensen te zien geweest.

Bekijk hieronder een legendarisch fragment van The Jerry Springer Show.

<em>Jerry Springer overleden:</em> bekijk hier legendarische beelden van zijn talkshow Iconische presentator Jerry Springer is op 79-jarige leeftijd overleden. De presentator had niet aangekondigd ziek te zijn, maar is waarschijnlijk gestorven aan de gevolgen van kanker. Springer was bekend van The Jerry Springer Show, die hij 27 jaar presenteerde. The Jerry Springer showSpringer is voornamelijk bekend van zijn trashy praatprogramma The Jerry Springer Show, waar vaak nogal 'aparte' figuren in moeilijke situaties te gast waren. De show was ultieme trash-televisie waar veel mensen naar keken. Vaak werd gespeculeerd dat de show in scène was gezet, maar dat heeft Springer altijd ontkend. De gasten werden langzaamaan vreemder zoals mensen die het bed deelden met familieleden en catfishes. The Original Catfish (The Jerry Springer Show Judge JerryNa het eindigen van zijn iconische talkshow, heeft Springer nog een handvol televisieprojecten gedaan. Zo was hij voor twee seizoenen de presentator van America's Got Talent. Hiernaast ging hij weer verder met trashy televisie maken. Judge Jerry sprong in de Amerikaanse trend van rechtbank tv-programma's, ook hierin zijn weer veel 'aparte' mensen te zien geweest. I'm Sorry For Suing You...Will You Marry Me? | Judge Jerry Springer Bekijk hieronder een legendarisch fragment van The Jerry Springer Show. Bekijk ook Schokkend: iconische presentator Jerry Springer overleden Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's