Wilfred Genee: 'Ik voel me even niet goed' (Vandaag Inside)

Wilfred Genee: 'Ik voel me even niet goed' (Vandaag Inside)

Friday 28 April 2023 om 08:20

Opvallende beelden uit de uitzending van Vandaag Inside van Koningsdag: Wilfred Genee leek daar namelijk een inzinking te hebben. 'Ik voel me even niet goed. Kun je even het stuur overnemen? Ik voel me niet goed', vraagt hij de andere mannen. Wat was er hier aan de hand?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 27 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Wilfred Genee: 'Ik voel me even niet goed' (<em>Vandaag Inside</em>) Opvallende beelden uit de uitzending van Vandaag Inside van Koningsdag: Wilfred Genee leek daar namelijk een inzinking te hebben. 'Ik voel me even niet goed. Kun je even het stuur overnemen? Ik voel me niet goed', vraagt hij de andere mannen. Wat was er hier aan de hand? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 27 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Máxima: 'Alexia is Feyenoord-fan, net als ik' (video) Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's