Duncan Laurence verdedigt optredens Mia en Dion: 'Reteslecht geluid in Madrid' (video)

Duncan Laurence verdedigt optredens Mia en Dion: 'Reteslecht geluid in Madrid' (video)

Vrijdag 28 april 2023 om 20:11

Duncan Laurence verdedigt optredens Mia en Dion: 'Reteslecht geluid in Madrid' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Duncan Laurence was vrijdag samen met Songfestivalsterren Mia en Dion te gast bij Khalid & Sophie. Samen blikten ze terug op de afgelopen roerige weken. Laurence nam het op voor de zangers én ze vertellen hoe het in Liverpool helemaal goed moet gaan komen. OptredensDe afgelopen liveoptredens van Mia & Dion verliepen allesbehalve vlekkeloos. Mia Nicolai en Dion Cooper waren vrijdag te gast in Khalid & Sophie om hun Songfestivalnummer Burning Daylight te zingen. Met hier en daar wat aanpassingen hoopt het duo in Liverpool te gaan knallen. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Songfestival :

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Duncan Laurence was vrijdag samen met Songfestivalsterren Mia en Dion te gast bij Khalid & Sophie. Samen blikten ze terug op de afgelopen roerige weken. Laurence nam het op voor de zangers én ze vertellen hoe het in Liverpool helemaal goed moet gaan komen.

Optredens
De afgelopen liveoptredens van Mia & Dion verliepen allesbehalve vlekkeloos. Mia Nicolai en Dion Cooper waren vrijdag te gast in Khalid & Sophie om hun Songfestivalnummer Burning Daylight te zingen. Met hier en daar wat aanpassingen hoopt het duo in Liverpool te gaan knallen.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's