Zie: Uslu over besluit uitzendvergunning Ongehoord Nederland: 'Het is ongemakkelijk'

Zie: Uslu over besluit uitzendvergunning Ongehoord Nederland: 'Het is ongemakkelijk'

Woensdag 26 april 2023 om 16:42

Het is "ongemakkelijk" om als staatssecretaris van Media een besluit te nemen over de uitzendvergunning van Ongehoord Nederland (ON!). Dat vindt Gunay Uslu, die het verzoek tot het intrekken van die vergunning maandag van de NPO kreeg.

NPO legt sancties op
ON! zou tijdens het programma Ongehoord Nieuws de journalistieke code stelselmatig hebben overtreden. Daarvoor legde de NPO de omroep al drie financiële sancties op, van 56.000, 84.000 en 132.000 euro.

Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland.

Zie: <em>Uslu</em> over besluit uitzendvergunning <em>Ongehoord Nederland</em>: 'Het is ongemakkelijk' Het is "ongemakkelijk" om als staatssecretaris van Media een besluit te nemen over de uitzendvergunning van Ongehoord Nederland (ON!). Dat vindt Gunay Uslu, die het verzoek tot het intrekken van die vergunning maandag van de NPO kreeg. NPO legt sancties opON! zou tijdens het programma Ongehoord Nieuws de journalistieke code stelselmatig hebben overtreden. Daarvoor legde de NPO de omroep al drie financiële sancties op, van 56.000, 84.000 en 132.000 euro. Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland. Bekijk ook Ravage in Helmond: auto ramt ander voertuig en eindigt op de kop (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: portiek in Rotterdamse buurt doorzeefd met kogels Bekijk deze video » Bekijk: twee superschattige giertjes geboren in DierenPark Amersfoort Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's