Peter wil Sandra alleen in het weekend: 'Maandag tot vrijdag ben ik weg' (LLDL)

Peter wil Sandra alleen in het weekend: 'Maandag tot vrijdag ben ik weg' (LLDL)

Vrijdag 28 april 2023 om 20:50

Peter wil Sandra alleen in het weekend: 'Maandag tot vrijdag ben ik weg' (<em>LLDL</em>) Lang Leve de Liefde: Dylan NEGEERT zijn date en kijkt naar dit op zijn telefoon Bekijk deze video » Peter begint zijn date in z'n brandweerpak en Sandra voelt zich gelijk veilig met een brandweerman in het Lang Leve de Liefde-appartement. Normaal valt Peter op roodharigen, maar Sandra is niet van plan haar haar te verven voor hem. Goed gesprekAl snel hebben de twee gesprekken of ze elkaar zien zitten. Voor Peter geldt echter dat hij alleen in de weekenden tijd heeft. Toch wordt er gekust in de hottub. Is dit een match made in heaven? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: Samantha blijft doodstil nadat Roberto vertelt dat ze zijn type is... Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Patrick vindt het kort pittige kapsel van Rachel niks: 'Het moet bij het hoofd passen' Bekijk deze video »
TV :

Peter begint zijn date in z'n brandweerpak en Sandra voelt zich gelijk veilig met een brandweerman in het Lang Leve de Liefde-appartement. Normaal valt Peter op roodharigen, maar Sandra is niet van plan haar haar te verven voor hem.

Goed gesprek
Al snel hebben de twee gesprekken of ze elkaar zien zitten. Voor Peter geldt echter dat hij alleen in de weekenden tijd heeft. Toch wordt er gekust in de hottub. Is dit een match made in heaven?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's