Zien: Ferri Somogyi backstage bij De Verraders

Zien: Ferri Somogyi backstage bij De Verraders

Nathan Rutjes slaapt in angstaanjagende horrorkamer in De Verraders.

Seizoen drie van De Verraders heeft al meerdere geweldige momenten opgeleverd zoals Jan Slagter die verleid werd en de spanningen tussen Selma en Maria. Maar tussen de geweldige tv-momenten door komen er ook steeds meer verhalen over hoe intens het is om dit programma te maken.

Behoorlijk intensief
Jan Slagter liet al eerder weten dat hij blij was om verbannen te worden omdat hij het spel vrij intensief vond. Nu doet ook Ferri Somogyi zijn verhaal over hoe intensief de opnames zijn. Somogyi noemt het programma 'mentale topsport' en vertelt over hoe hij zichzelf vermaakte tijdens de opnames als je een lange tijd alleen op een kamer moet doorbrengen.

Bekijk de beelden van RTL Boulevard hieronder. Je kan alles van De Verraders hier volgen op Gids.TV.

Zien: <em>Ferri Somogyi</em> backstage bij <em>De Verraders</em> Nathan Rutjes slaapt in angstaanjagende horrorkamer in De Verraders. Seizoen drie van De Verraders heeft al meerdere geweldige momenten opgeleverd zoals Jan Slagter die verleid werd en de spanningen tussen Selma en Maria. Maar tussen de geweldige tv-momenten door komen er ook steeds meer verhalen over hoe intens het is om dit programma te maken. Behoorlijk intensiefJan Slagter liet al eerder weten dat hij blij was om verbannen te worden omdat hij het spel vrij intensief vond. Nu doet ook Ferri Somogyi zijn verhaal over hoe intensief de opnames zijn. Somogyi noemt het programma 'mentale topsport' en vertelt over hoe hij zichzelf vermaakte tijdens de opnames als je een lange tijd alleen op een kamer moet doorbrengen. Bekijk de beelden van RTL Boulevard hieronder. Je kan alles van De Verraders hier volgen op Gids.TV. Bekijk ook Psycholoog in RTL Boulevard: kandidaten De Verraders krijgen paniek-, woedeaanvallen en psychotische klachten Bekijk deze video » Zie: Selma Omari giert om imitaties op TikTok: 'Ik ben gewoon écht zo' Bekijk deze video » Zie: Nathan Rutjes slaapt in angstaanjagende horrorkamer in De Verraders Bekijk deze video »
TV :
Zien: Ferri Somogyi backstage bij De Verraders

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV