Yolanthe en Monica bloednerveus door StukTV-trio in Het Jachtseizoen: "Plankgas!"

Yolanthe en Monica bloednerveus door StukTV-trio in Het Jachtseizoen: "Plankgas!"

In het nieuwe seizoen van Jachtseizoen wordt er gespeeld in tweetallen. Monica Geuze en Yolanthe Cabau zijn dit keer aan de beurt en ze gaan er helemaal voor. Wanneer zij de kans hebben om de StukTV bus te stelen doen ze dit namelijk: "Of we pakken dit karretje of de bus!?", zegt Monica tegen Yolanthe.

Plankgas!
De brunettes gaan als een malle en verliezen geen seconde. Ze regelen de ene lift na de andere. Maar dan opeens komen de jongens van StukTV wel heel dichtbij: "Oke, plankgas!", roept Yolanthe uit volle borst. Bekijk dit fragment hieronder.

De nieuwe reeks van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 29 april wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Yolanthe en Monica bloednerveus door StukTV-trio in <em>Het Jachtseizoen</em>: &quot;Plankgas!&quot; In het nieuwe seizoen van Jachtseizoen wordt er gespeeld in tweetallen. Monica Geuze en Yolanthe Cabau zijn dit keer aan de beurt en ze gaan er helemaal voor. Wanneer zij de kans hebben om de StukTV bus te stelen doen ze dit namelijk: "Of we pakken dit karretje of de bus!?", zegt Monica tegen Yolanthe. Plankgas!De brunettes gaan als een malle en verliezen geen seconde. Ze regelen de ene lift na de andere. Maar dan opeens komen de jongens van StukTV wel heel dichtbij: "Oke, plankgas!", roept Yolanthe uit volle borst. Bekijk dit fragment hieronder. De nieuwe reeks van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 29 april wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Yolanthe en Monica krijgen standje in Het Jachtseizoen: ‘Netjes een kaartje kopen!’ Bekijk deze video » Monica en Yolanthe stelen de StukTV bus en racen weg (Jachtseizoen) Bekijk deze video »
TV :
Yolanthe en Monica bloednerveus door StukTV-trio in Het Jachtseizoen: "Plankgas!"

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV