Yolanthe en Monica krijgen standje in Het Jachtseizoen: ‘Netjes een kaartje kopen!’

Yolanthe en Monica krijgen standje in Het Jachtseizoen: ‘Netjes een kaartje kopen!’

Binnenkort kun je genieten van een nieuwe reeks van de tv-editie van Het Jachtseizoen, en er zijn nu al eerste beelden vrijgegeven. Deze keer slaan onder anderen rapper Donnie, Mart Hoogkamer, Jaimie Vaes en Estelle Cruijff op de vlucht voor de heren van StukTV. Ook Yolanthe Cabau en Monica Geuze doen mee, op beeld is te zien dat de twee erop los gillen als ze in de auto zitten. Ook gaan de meiden op de foto met iemand op een station, maar dit gezellige onderonsje wordt ruw verstoord doordat ze een standje krijgen van iemand van de NS. “Dat mag niet, gewoon even netjes een kaartje kopen!”

Bekijk de video met eerste beelden van Het Jachtseizoen hieronder.

De nieuwe reeks van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 29 april wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Yolanthe en Monica krijgen standje in <em>Het Jachtseizoen</em>: ‘Netjes een kaartje kopen!’ Binnenkort kun je genieten van een nieuwe reeks van de tv-editie van Het Jachtseizoen, en er zijn nu al eerste beelden vrijgegeven. Deze keer slaan onder anderen rapper Donnie, Mart Hoogkamer, Jaimie Vaes en Estelle Cruijff op de vlucht voor de heren van StukTV. Ook Yolanthe Cabau en Monica Geuze doen mee, op beeld is te zien dat de twee erop los gillen als ze in de auto zitten. Ook gaan de meiden op de foto met iemand op een station, maar dit gezellige onderonsje wordt ruw verstoord doordat ze een standje krijgen van iemand van de NS. “Dat mag niet, gewoon even netjes een kaartje kopen!” Bekijk de video met eerste beelden van Het Jachtseizoen hieronder. De nieuwe reeks van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 29 april wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Zaterdag in slot Het Jachtseizoen StukTV (Youtube) met Dylan Haegens: alles gehalveerd Bekijk deze video » Onthulling nieuwe reeks Het Jachtseizoen: Yolanthe Cabau en Monica Geuze doen mee Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV