Wat een uitvinding! gemist? Gordon enthousiast over rokende kaasschaaf

Wat een uitvinding! gemist? Gordon enthousiast over rokende kaasschaaf

Sunday 30 April 2023 om 12:29

Gordon schitterede gisteren op de Nederlandse tv met zijn nieuwe SBS6-show Wat een uitvinding! Gordon geniet van de uitvinders en hun uitvindingen. De uitvinders doen hun uiterste best want ze maken kans op een unieke hoofdprijs: hun uitvinding in de schappen bij de winkelketen Action! Zal deze 'rokende' kaasschaaf in de schappen komen te liggen? Bekijk hieronder een fragment van aflevering 1.

Wat een uitvinding! is vanaf zaterdag 29 april wekelijks om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Wat een uitvinding! terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Wat een uitvinding!</em> gemist? Gordon enthousiast over <em>rokende</em> kaasschaaf Gordon schitterede gisteren op de Nederlandse tv met zijn nieuwe SBS6-show Wat een uitvinding! Gordon geniet van de uitvinders en hun uitvindingen. De uitvinders doen hun uiterste best want ze maken kans op een unieke hoofdprijs: hun uitvinding in de schappen bij de winkelketen Action! Zal deze 'rokende' kaasschaaf in de schappen komen te liggen? Bekijk hieronder een fragment van aflevering 1. Wat een uitvinding! is vanaf zaterdag 29 april wekelijks om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Wat een uitvinding! terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Gordon giert van het lachen in Wat een uitvinding!: "Dit gaat nu helemaal fout!" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's