Horror-zorgboerderij in Undercover in Nederland (deel 2): "Hoofd onder water houden"

Horror-zorgboerderij in Undercover in Nederland (deel 2): "Hoofd onder water houden"

Sunday 30 April 2023 om 14:40

In het Groningse Wedde worden jarenlang gehandicapte bewoners mentaal en fysiek mishandeld. Dat zagen we in de vorige aflevering van Undercover in Nederland. Alberto doet onderzoek en komt achter de wreedheden van deze zorgverleners. In het tweede deel van dit gruwelijke verhaal, dat op zondag 30 april te zien is, zien we nog meer verschrikkelijke dingen.

Misselijkmakend
Bekijk hieronder de KIJK.nl-video met een fragment van vorige week en zie onderaan deze pagina de Instagramvideo met een misselijkmakende conversatie op de zorgboerderij over een zoutwater bad: "Hoezo loopt dit volk nog vrij rond?", schrijft iemand over de video. Bekijk de hele aflevering vanavond op SBS6. Let op, de uitzending bevat zeerschokkende beelden.

Horror-zorgboerderij in <em>Undercover in Nederland</em> (deel 2): &quot;Hoofd onder water houden&quot; In het Groningse Wedde worden jarenlang gehandicapte bewoners mentaal en fysiek mishandeld. Dat zagen we in de vorige aflevering van Undercover in Nederland. Alberto doet onderzoek en komt achter de wreedheden van deze zorgverleners. In het tweede deel van dit gruwelijke verhaal, dat op zondag 30 april te zien is, zien we nog meer verschrikkelijke dingen. MisselijkmakendBekijk hieronder de KIJK.nl-video met een fragment van vorige week en zie onderaan deze pagina de Instagramvideo met een misselijkmakende conversatie op de zorgboerderij over een zoutwater bad: "Hoezo loopt dit volk nog vrij rond?", schrijft iemand over de video. Bekijk de hele aflevering vanavond op SBS6. Let op, de uitzending bevat zeerschokkende beelden. Je kan de veelbesproken aflevering van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Nederland in shock door onthullingen Alberto Stegeman op horror-zorgboerderij Bekijk deze video » Zien: Alberto Stegeman deelt update over 'horror' zorgboerderij Bekijk deze video »
TV :
Horror-zorgboerderij in Undercover in Nederland (deel 2): "Hoofd onder water houden"

Je kan de veelbesproken aflevering van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's