Hart van Nederland: dode door ongeluk met zweefvliegtuig bij Arnhem

Hart van Nederland: dode door ongeluk met zweefvliegtuig bij Arnhem

Zondag 30 april 2023 om 15:30

<em>Hart van Nederland</em>: dode door ongeluk met zweefvliegtuig bij Arnhem Door een ongeluk met een zweefvliegtuigje bij Arnhem is zondag een persoon om het leven gekomen. Volgens de politie gaat het om de inzittende van het vliegtuigje. De Dienst Luchtvaartpolitie doet onderzoek, meldt Hart van Nederland. InzittendeOver de identiteit van de inzittende doet de politie nog geen uitspraken, omdat eerst de familie van het slachtoffer moet worden ingelicht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Gezinsdrama Etten-Leur: man overleden, vrouw en kind gewond (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: grote ravage na botsing met sportwagen (video) Bekijk deze video » Tragisch: meisje (9) overleden, vader waarschijnlijk dader van gezinsdoding. Bekijk deze video »
Nieuws :

Door een ongeluk met een zweefvliegtuigje bij Arnhem is zondag een persoon om het leven gekomen. Volgens de politie gaat het om de inzittende van het vliegtuigje. De Dienst Luchtvaartpolitie doet onderzoek, meldt Hart van Nederland.

Inzittende
Over de identiteit van de inzittende doet de politie nog geen uitspraken, omdat eerst de familie van het slachtoffer moet worden ingelicht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's