Songfestival-koppel Mia & Dion naar Liverpool: "Pers is massaal vroeg opgestaan"

Songfestival-koppel Mia & Dion naar Liverpool: "Pers is massaal vroeg opgestaan"

Maandag 1 mei 2023 om 09:42

Het is alweer mei. Nog even en dan zien we Mia Nicolai en Dion Cooper optreden tijdens het Songfestival! Het koppel is op dit moment onderweg naar Liverpool voor de voorbereidingen van het Eurovisiesongfestival 2023.

Vroeg uit de veren
Shownieuws heeft het over de voorbereidingen in de onderstaande video. De pers was massaal vroeg opgestaan om Mia en Dion uit te zwaaien. Het koppel kijkt erg naar het liedjesfestijn uit.

Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv.

Songfestival-koppel <em>Mia &amp; Dion</em> naar Liverpool: &quot;Pers is massaal vroeg opgestaan&quot; Het is alweer mei. Nog even en dan zien we Mia Nicolai en Dion Cooper optreden tijdens het Songfestival! Het koppel is op dit moment onderweg naar Liverpool voor de voorbereidingen van het Eurovisiesongfestival 2023. Vroeg uit de verenShownieuws heeft het over de voorbereidingen in de onderstaande video. De pers was massaal vroeg opgestaan om Mia en Dion uit te zwaaien. Het koppel kijkt erg naar het liedjesfestijn uit. Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv. Bekijk ook Zie: Jan Smit was tegen Mia en Dion en stapt uit de selectiecommissie voor het Eurovisiesongfestival Bekijk deze video » Songfestival: reacties op vernieuwde 'Burning Daylight' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's