Leuke beelden: Patty Brard en dochter Priscilla hebben het goed samen

Leuke beelden: Patty Brard en dochter Priscilla hebben het goed samen

Dinsdag 2 mei 2023 om 14:39

De relatie van Patty Brard met haar dochter Priscilla Nasi is inmiddels 'beter dan ooit', na jarenlang geen contact. Dat vertelden de twee in een interview met Beau Monde. In de Instagrambeelden hierboven zie je mama en dochter genieten van een sieradenlijn.

Toekomst
Hoewel de presentatrice en haar dochter blij zijn met hun hereniging, overhaasten ze niets. "Dat we elkaar jaren niet hebben gezien, betekent niet dat we nu elke dag moeten bellen. We doen het rustig aan", zegt Patty's dochter. Patty begrijpt waarom Priscilla destijds het contract verbrak, maar wil daar niets over zeggen. "We richten ons nu vooral op de toekomst."

Bekijk de leuke beelden van Patty en Priscilla hieronder.

Leuke beelden: Patty Brard en dochter Priscilla hebben het goed samen De relatie van Patty Brard met haar dochter Priscilla Nasi is inmiddels 'beter dan ooit', na jarenlang geen contact. Dat vertelden de twee in een interview met Beau Monde. In de Instagrambeelden hierboven zie je mama en dochter genieten van een sieradenlijn. ToekomstHoewel de presentatrice en haar dochter blij zijn met hun hereniging, overhaasten ze niets. "Dat we elkaar jaren niet hebben gezien, betekent niet dat we nu elke dag moeten bellen. We doen het rustig aan", zegt Patty's dochter. Patty begrijpt waarom Priscilla destijds het contract verbrak, maar wil daar niets over zeggen. "We richten ons nu vooral op de toekomst." Bekijk de leuke beelden van Patty en Priscilla hieronder. Bekijk ook Patty Brard smult van Even tot Hier-parodie Mia en Dion: 'Helemaal in deuk gelegen' (Shownieuws) Bekijk deze video » Shownieuwspanel niet te spreken over outfit Mia en Dion: "Kunnen ze niet van pak ruilen?" Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's