Natascha in Lang Leve de Liefde: 'Als ik ga plassen floept er een scheetje uit'

Natascha in Lang Leve de Liefde: 'Als ik ga plassen floept er een scheetje uit'

Woensdag 3 mei 2023 om 10:46

Natascha lijkt wel een liefhebster van hachee te zijn maar dat heeft wel consequenties: 'Hoe ben jij met een scheetje laten zeg maar? Ik ben daar heel makkelijk in', vraagt ze haar date Donnie.

'Dan floept er een uit'
Die heeft daar ook geen moeite mee: 'Gewoon laten vliegen.' En dan geeft Natacha wellicht nét iets teveel info: 'Gewoon in de ochtend weet je wel, als je gaat plassen sowieso... dan floept er altijd een uit.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Natascha in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Als ik ga plassen floept er een scheetje uit' Natascha lijkt wel een liefhebster van hachee te zijn maar dat heeft wel consequenties: 'Hoe ben jij met een scheetje laten zeg maar? Ik ben daar heel makkelijk in', vraagt ze haar date Donnie. 'Dan floept er een uit'Die heeft daar ook geen moeite mee: 'Gewoon laten vliegen.' En dan geeft Natacha wellicht nét iets teveel info: 'Gewoon in de ochtend weet je wel, als je gaat plassen sowieso... dan floept er altijd een uit.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Schoenen uit, beha uit, klaar!' Bekijk deze video » Irma in Lang Leve De Liefde over kanker die zij had: 'Mijn doos heeft mij in de steek gelaten' Bekijk deze video » Monique Westenberg vraagt halfnaakte André Hazes: 'Hoezo knik je nee?' (video) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's