Een Jaar Van Je Leven: Morrie wordt aan de deur vastgeplakt, blijft ze hangen?

Een Jaar Van Je Leven: Morrie wordt aan de deur vastgeplakt, blijft ze hangen?

Woensdag 3 mei 2023 om 16:53

In Een Jaar Van Je Leven gaat er een behoorlijke hoeveelheid tape doorheen. Is het een bondage spelletje of iets anders? Onder luid gezang en gelach wordt Morrie aan de deur vastgeplakt en de vraag is of ze zal blijven hangen?

Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Morrie wordt aan de deur vastgeplakt, blijft ze hangen? In Een Jaar Van Je Leven gaat er een behoorlijke hoeveelheid tape doorheen. Is het een bondage spelletje of iets anders? Onder luid gezang en gelach wordt Morrie aan de deur vastgeplakt en de vraag is of ze zal blijven hangen? Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Zie: tortelduifjes vieren hun zes maanden jubileum in Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » Jan Willem en Eunice zoenen stiekem in Een Jaar Van Je Leven: 'Doe het snel!' (video) Bekijk deze video » Heel bijzonder optreden in Een Jaar Van Je Leven, 'Bingo de clown!' Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's