Jan Willem en Eunice zoenen stiekem in Een Jaar Van Je Leven: 'Doe het snel!' (video)

Jan Willem en Eunice zoenen stiekem in Een Jaar Van Je Leven: 'Doe het snel!' (video)

Dinsdag 2 mei 2023 om 14:13

Jan Willem geeft Eunice een liefdesbrief

Ja de liefde is bezegeld met een lekkere tongzoen! Jan Willem en Eunice flirten al een lange tijd wat af, maar zijn in het donker betrapt. Jan Willem en Eunice pakken elkaar heftig vast waarop Eunice zegt: "Heel snel!" Vervolgens begint Jan Willem haar passievol te zoenen. Benieuwd hoe dit verder gaat!

Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven.

<em>Jan Willem</em> en <em>Eunice</em> zoenen stiekem in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: 'Doe het snel!' (video) Jan Willem geeft Eunice een liefdesbrief Ja de liefde is bezegeld met een lekkere tongzoen! Jan Willem en Eunice flirten al een lange tijd wat af, maar zijn in het donker betrapt. Jan Willem en Eunice pakken elkaar heftig vast waarop Eunice zegt: "Heel snel!" Vervolgens begint Jan Willem haar passievol te zoenen. Benieuwd hoe dit verder gaat! Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zie: Mirthe sloopt DJ-booth van duizenden euro's in Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » Kenzy ziet een toekomst met Mirthe in Een Jaar Van Je Leven (video) Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Erik wil niet ontmaagd worden in het huis, 'dan heb ik mijn ouders wat uit te leggen' Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's