Zie: tortelduifjes vieren hun zes maanden jubileum in Een Jaar Van Je Leven

Zie: tortelduifjes vieren hun zes maanden jubileum in Een Jaar Van Je Leven

Maandag 1 mei 2023 om 16:48

Imadiddin en Rupert zijn zes maanden samen en zij vieren dat in stijl. De liefde bloeide al snel op in het huis. Nu een halfjaar verder zijn ze nog zo verliefd als aan het begin. In de jacuzzi genieten zij samen van elkaar met lekkere hapjes. Een mooie eerste mijlpaal!

Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven.

Zie: tortelduifjes vieren hun zes maanden jubileum in <em>Een Jaar Van Je Leven</em> Imadiddin en Rupert zijn zes maanden samen en zij vieren dat in stijl. De liefde bloeide al snel op in het huis. Nu een halfjaar verder zijn ze nog zo verliefd als aan het begin. In de jacuzzi genieten zij samen van elkaar met lekkere hapjes. Een mooie eerste mijlpaal! Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. :[video:videos](ids:"561884,560819,560802" title:"Bekijk ook")

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

 :[video:videos](ids:"561884,560819,560802" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's