Eurovisie Songfestival: zijn magische effecten onze redding in Liverpool?

Eurovisie Songfestival: zijn magische effecten onze redding in Liverpool?

Wednesday 3 May 2023 om 20:44

Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv.

De eerste repetities in Liverpool zitten er alweer op en dat is goed nieuws voor Nederland. Mia en Dion hebben, na weken van pijnlijke optredens, de smaak eindelijk te pakken. Nederland is mede door de vormgeving, die erg in de smaak is gevallen bij de wereldpers, omhoog geklommen in de peilingen. Momenteel zou er zelfs een finaleplek in kunnen zitten. Zou 'Burning daylight' dan toch iets kunnen worden in Liverpool?

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Eurovisie Songfestival: zijn magische effecten onze redding in <em>Liverpool</em>? Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv. De eerste repetities in Liverpool zitten er alweer op en dat is goed nieuws voor Nederland. Mia en Dion hebben, na weken van pijnlijke optredens, de smaak eindelijk te pakken. Nederland is mede door de vormgeving, die erg in de smaak is gevallen bij de wereldpers, omhoog geklommen in de peilingen. Momenteel zou er zelfs een finaleplek in kunnen zitten. Zou 'Burning daylight' dan toch iets kunnen worden in Liverpool? Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Shownieuwspanel niet te spreken over outfit Mia en Dion: "Kunnen ze niet van pak ruilen?" Bekijk deze video » Aran Bade bij Jinek zeer positief over Songfestival-act: "Ze hebben rust over zich" Bekijk deze video » Zien: Mia Nicolai en Dion Cooper zingen The Loneliest van Måneskin Bekijk deze video » Toch positieve reacties op Mia en Dion, "ze beheersen het lied" (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's