Rutte en Van der Plas niet met elkaar eens over bezoek Zelensky: 'Heel ongepast!'

Rutte en Van der Plas niet met elkaar eens over bezoek Zelensky: 'Heel ongepast!'

Donderdag 4 mei 2023 om 13:08

Kijk LIVE: toespraak Oekraïense president Zelensky in Den Haag

"Ik vind het ongepast dat op 4 mei, wat al heel beladen is, Zelensky de aandacht krijgt", zegt Caroline van der Plas. De BBB-leider is het niet eens met de timing van het bezoek van de Oekraïnse president aan Nederland. Mark Rutte kan zich niet vinden in de woorden van Caroline. "Het is niet zo gepland, ik heb zijn reisschema niet in de hand".

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Rutte</em> en <em>Van der Plas</em> niet met elkaar eens over bezoek <em>Zelensky</em>: 'Heel ongepast!' Kijk LIVE: toespraak Oekraïense president Zelensky in Den Haag "Ik vind het ongepast dat op 4 mei, wat al heel beladen is, Zelensky de aandacht krijgt", zegt Caroline van der Plas. De BBB-leider is het niet eens met de timing van het bezoek van de Oekraïnse president aan Nederland. Mark Rutte kan zich niet vinden in de woorden van Caroline. "Het is niet zo gepland, ik heb zijn reisschema niet in de hand". Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Caroline van der Plas vindt bezoek president Zelensky aan Nederland misplaatst (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Kijk LIVE: toespraak Oekraïense president Zelensky in Den Haag Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's