Irritaties tussen Moraima en Rupert in Een Jaar Van Je Leven: 'Valsspeler, je liegt!!'

Irritaties tussen Moraima en Rupert in Een Jaar Van Je Leven: 'Valsspeler, je liegt!!'

Donderdag 4 mei 2023 om 13:38

Wanneer Moraima en Rupert uit Een Jaar Van Je Leven rustig een spelletje spelen verandert dit snel in zware irritaties. Wanneer Moraima aangeeft dat Rupert valsspeelt, laat hij er geen gras over groeien. Hij roept dingen zoals "Valsspeler, je liegt" en "Vrouwtje op leeftijd, ze snapt het niet meer".

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Irritaties tussen Moraima en Rupert in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: 'Valsspeler, je liegt!!' Wanneer Moraima en Rupert uit Een Jaar Van Je Leven rustig een spelletje spelen verandert dit snel in zware irritaties. Wanneer Moraima aangeeft dat Rupert valsspeelt, laat hij er geen gras over groeien. Hij roept dingen zoals "Valsspeler, je liegt" en "Vrouwtje op leeftijd, ze snapt het niet meer". Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Op donderdag 4 mei begint de aflevering om 20.05 uur in verband met Dodenherdenking. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Jan Willem en Eunice zoenen stiekem in Een Jaar Van Je Leven: 'Doe het snel!' (video) Bekijk deze video » Heel bijzonder optreden in Een Jaar Van Je Leven, 'Bingo de clown!' Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Morrie wordt aan de deur vastgeplakt, blijft ze hangen? Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Op donderdag 4 mei begint de aflevering om 20.05 uur in verband met Dodenherdenking. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's