Bevalling Flo in Dag & Nacht niet zoals gepland: ‘Lig verdomme in de parkeergarage!’

Bevalling Flo in Dag & Nacht niet zoals gepland: ‘Lig verdomme in de parkeergarage!’

Friday 5 May 2023 om 14:54

Lees hier onze serierecensie: Dag & Nacht is confronterende serie met oer-Hollandse elementen

In de dramaserie Dag & Nacht is te zien dat je een bevalling helaas niet helemaal kunt plannen. Zo gaat die van Flo sneller dan verwachten en ligt ze in de auto als de baby komt. “Ik had een bevallingsplan, ik zou bevallen in bad. Ik lig verdomme in de parkeergarage !”

Bekijk het fragment van Dag & Nacht hieronder.

De serie Dag & Nacht is iedere woensdag om 20.35 te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Dag & Nacht terugkijken bij Gids.tv.

Bevalling Flo in <em>Dag &amp; Nacht</em> niet zoals gepland: ‘Lig verdomme in de parkeergarage!’ Lees hier onze serierecensie: Dag & Nacht is confronterende serie met oer-Hollandse elementen In de dramaserie Dag & Nacht is te zien dat je een bevalling helaas niet helemaal kunt plannen. Zo gaat die van Flo sneller dan verwachten en ligt ze in de auto als de baby komt. “Ik had een bevallingsplan, ik zou bevallen in bad. Ik lig verdomme in de parkeergarage !” Bekijk het fragment van Dag & Nacht hieronder. De serie Dag & Nacht is iedere woensdag om 20.35 te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Dag & Nacht terugkijken bij Gids.tv. Hockeyvaders nu te streamen bij Videoland: bekijk hier de mooiste bloopers Bekijk deze video » Dag & Nacht: man kijkt toe bij bevalling en heeft het zwaar, ‘God wat een hel dit’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's