Kroning Charles III: de nieuwe prins en prinses van Wales, prins William zweert trouw aan zijn vader

Kroning Charles III: de nieuwe prins en prinses van Wales, prins William zweert trouw aan zijn vader

Zaterdag 6 mei 2023 om 15:33

William en Kate, de nieuwe prins en prinses van Wales, zijn samen met hun kinderen aanwezig bij de kroningsceremonie van koning Charles. Vanaf vandaag is prins William officieel de volgende in de lijn van troonopvolging.

William
Prins William heeft vandaag, tijdens de kroningsceremonie, gezworen loyaal te zijn aan zijn vader, koning Charles III. Het is een speciaal moment omdat drie generaties aanwezig zijn bij de kroning. De oudste zoon van William en Kate, prins George, had ook een rol in de ceremonie. De prins en prinses van Wales zijn vele malen populairder dan de huidige koning en koningin, zeker Kate heeft met haar mode en uitstraling de harten van de Britten gestolen.

Willem-Alexander en Máxima
Ook onze eigen koning en koningin waren aanwezig bij de kroning vandaag. Koning Willem-Alexander draagt zijn orde van de Kousenband ster, hij is geridderd door voormalig koningin Elizabeth II. Máxima draagt oorbellen die onderdeel zijn van de Stuart tiara, vernoemd naar zijn bekendste drager, voormalig koningin Mary Stuart.

Bekijk de beelden van de aankomst van William en Kate hieronder.

Kroning Charles III: de nieuwe prins en prinses van <em>Wales</em>, prins William zweert trouw aan zijn vader William en Kate, de nieuwe prins en prinses van Wales, zijn samen met hun kinderen aanwezig bij de kroningsceremonie van koning Charles. Vanaf vandaag is prins William officieel de volgende in de lijn van troonopvolging. WilliamPrins William heeft vandaag, tijdens de kroningsceremonie, gezworen loyaal te zijn aan zijn vader, koning Charles III. Het is een speciaal moment omdat drie generaties aanwezig zijn bij de kroning. De oudste zoon van William en Kate, prins George, had ook een rol in de ceremonie. De prins en prinses van Wales zijn vele malen populairder dan de huidige koning en koningin, zeker Kate heeft met haar mode en uitstraling de harten van de Britten gestolen. Willem-Alexander en MáximaOok onze eigen koning en koningin waren aanwezig bij de kroning vandaag. Koning Willem-Alexander draagt zijn orde van de Kousenband ster, hij is geridderd door voormalig koningin Elizabeth II. Máxima draagt oorbellen die onderdeel zijn van de Stuart tiara, vernoemd naar zijn bekendste drager, voormalig koningin Mary Stuart. Bekijk de beelden van de aankomst van William en Kate hieronder. Bekijk ook Video: royalty-fans kamperen al dagen bij Buckingham Palace voor kroning Charles Bekijk deze video » Kroning Charles III: David Attenborough praat over zijn vriend koning Charles Bekijk deze video » Kroning Charles III: bekende gasten nemen plaats in Westminster Abbey Bekijk deze video » Zien: de kroning van koning Charles III (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's