Mia en Dion, missie songfestival gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Mia en Dion, missie songfestival gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Mia en Dion, missie songfestival gemist? Bekijk hier de hele uitzending Komende dinsdag is de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival te zien op NPO 1. Hierin treden Mia Nicolai en Dion Cooper, de Nederlandse inzending, op. De voorbereidingen op hun deelname gingen niet per se van een leien dakje en in deze documentaire kun je daar alles over zien. OnervarenOp 1 november 2022 gaat de spotlight op Mia en Dion aan, twee artiesten die voor Nederland nog totaal onbekend zijn. Hoe bereiden de twee relatief onervaren artiesten zich voor op het grootste muziekevenement van Europa? De pers houdt ze vanaf het eerste moment flink tegen het licht. Hoe ervaren de twee dat? Creatief teamDaarnaast gaan ze ook voor het eerst samenwerken met een heel groot team; een team dat ervaring heeft met het neerzetten van een winnende act. Duncan Laurence, de winnaar van 2019, is co-schrijver van de song 'Burning Daylight' en vormt samen met zijn partner Jordan Garfield het creatieve team van de act. Bekijk ook Toch positieve reacties op Mia en Dion, "ze beheersen het lied" (RTL Boulevard) Bekijk deze video » In Shownieuws reacties op tweede repetitie Mia en Dion: "Ook als het niet vals is, is het niks" Bekijk deze video » Mia en Dion vol zelfvertrouwen live bij Jinek na repetitie: "Het voelt echt geweldig" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 7 mei 2023 om 22:13

Komende dinsdag is de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival te zien op NPO 1. Hierin treden Mia Nicolai en Dion Cooper, de Nederlandse inzending, op. De voorbereidingen op hun deelname gingen niet per se van een leien dakje en in deze documentaire kun je daar alles over zien.

Onervaren
Op 1 november 2022 gaat de spotlight op Mia en Dion aan, twee artiesten die voor Nederland nog totaal onbekend zijn. Hoe bereiden de twee relatief onervaren artiesten zich voor op het grootste muziekevenement van Europa? De pers houdt ze vanaf het eerste moment flink tegen het licht. Hoe ervaren de twee dat?

Creatief team
Daarnaast gaan ze ook voor het eerst samenwerken met een heel groot team; een team dat ervaring heeft met het neerzetten van een winnende act. Duncan Laurence, de winnaar van 2019, is co-schrijver van de song 'Burning Daylight' en vormt samen met zijn partner Jordan Garfield het creatieve team van de act.

Actuele video's

Meer actuele video's