Lang Leve de Liefde: 'Ik heb mijn billen nog niet afgeveegd dus hij is nog schoon'

Lang Leve de Liefde: 'Ik heb mijn billen nog niet afgeveegd dus hij is nog schoon'

Maandag 8 mei 2023 om 12:31

Henk vraagt zijn date Jacomijn iets maar die blijkt op het toilet te zitten. Niet dat dat een probleem is: 'Thuis zit ik altijd met de deur los, maar als ik dan ergens anders ben moet ik daar rekening mee houden', laat ze hem weten.

'Nog niet afgeveegd'
Als de twee wat doorkletsen heeft Henk wel een bijzonder verzoek: 'Kun je een stukje wc-papier aan mij geven?' Het antwoord dat hij krijgt is echter nog opvallender: 'Ik heb nog niet mijn billen afgeveegd dus hij is nog schoon.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: 'Ik heb mijn <em>billen</em> nog niet afgeveegd dus hij is nog schoon' Henk vraagt zijn date Jacomijn iets maar die blijkt op het toilet te zitten. Niet dat dat een probleem is: 'Thuis zit ik altijd met de deur los, maar als ik dan ergens anders ben moet ik daar rekening mee houden', laat ze hem weten. 'Nog niet afgeveegd'Als de twee wat doorkletsen heeft Henk wel een bijzonder verzoek: 'Kun je een stukje wc-papier aan mij geven?' Het antwoord dat hij krijgt is echter nog opvallender: 'Ik heb nog niet mijn billen afgeveegd dus hij is nog schoon.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Natascha in Lang Leve de Liefde: 'Als ik ga plassen floept er een scheetje uit' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Jullie hebben veel gevoel in de borsten' Bekijk deze video » Heftig: Roy Donders en Michelle ondergaan dezelfde cosmetische ingreep (video) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's